Programmeringsjobber blir varmere enn noen gang, og det er ingen slutt i sikte. Hvis du leter etter en sikker jobb med fleksibilitet til å jobbe online hvor som helst, er programvareutvikling veien å gå. Noe av det beste med dataprogrammering er at de mest populære programmeringsspråkene kan bli funnet med et raskt Google-søk og lære gratis på nettet. Det tilbyr innledende programmeringskurs for å lære Java, Python, Perl, Ruby, C ++, HTML, PHP og alt annet. I tillegg til de gratis nettkursene, finnes det en rekke nettsteder der du kan lære de nødvendige programmeringsspråkene. Grunnleggende programmeringsferdigheter kan hjelpe deg med å finne veien ned en rekke karriereveier – nettutvikling, spillutvikling, maskinlæring, datavitenskap og mer. Alt som trengs for å legge til de beste programmeringsferdighetene i CV-en din er en datamaskin, litt tid og vilje til å studere.

# 1 – Java

Et søk på de mest populære programmeringsferdighetene på Fact.com avslører at Java topper listen over jobber med lønn over $ 100.000. Java-programmeringsspråket topper den nyeste TIOBE-indeksen som det mest populære programmeringsspråket, og er også vinneren av TIOBE Programming Language Hall of Fame 2015. Java opererer på 7 milliarder enheter og brukes til å utvikle native Android-applikasjoner. Et Fact.com-søk i Java i februar 2016 etter Java førte tilbake mer enn 36 000 jobber som betaler mer enn $ 100 000 i året og over 60 000 heltids-Java-jobber som betaler mer enn $ 70 000 i året. Det å utvilsomt være en dyktig Java-utvikler vil spørre deg om mye, og ja, vær så snill, du kan lære det gratis online. Gå inn på et 5-ukers innledende, online Java-kurs for å lære det grunnleggende. Derfra kan du bytte til andre gratis kurs, eller bare jobbe med øvelser og gradvis kode mer avanserte apper. Oracle tilbyr omfattende dokumentasjon, opplæringsprogrammer og opplæringsprogrammer som programmerere og utviklere kan bruke for å forbedre sine Java-ferdigheter. I tillegg til online dokumentasjon og læring, kan studentene bli med i grupper for å lære mer, nettverke og finne jobber. Java-utviklermiljøet er stort, med anslagsvis 9 millioner utviklere og utviklere som møtes over hele verden. LinkedIn Java Developers-gruppen har over 300 000 medlemmer med aktive diskusjoner og tips for nybegynnere.

# 2 – SQL

SQL er programmeringsspråket for håndtering av data. Med nesten alle programmeringsapplikasjoner som samhandler med data på en eller annen måte, er det forståelig at SQL skal være øverst på listen over etterspurte ferdigheter og høyt betalte jobber. Fact.com lister over 20 000 SQL-jobber som betaler mer enn $ 100 000 årlig.

# 3 – c.

C ble grunnlagt i 1972 av Dennis Ritchie hos Bell Labs, og er et av de mest brukte programmeringsspråkene gjennom tidene. Det er den nest viktigste i TIOBEs indeks over popularitetsprogrammeringsspråk etter Java, med C ++ og C # i posisjon 3 og 4 rett nedenfor. C ++, også opprettet av Bell Labs, er en fleksibel utvidelse av C-språket som lar programmerere lage applikasjoner som kjører på en rekke maskinvareplattformer. C #, uttalt C-Sharp, er et moderne objektorientert programmeringsspråk utviklet av Microsoft.

# 4 – Python

Hva? Jeg trodde denne artikkelen handlet om de tre mest lønnsomme programmeringsspråkene. Vel, jeg legger til python uansett fordi det er gøy, og jeg tror du virkelig vil ha det gøy å lære å gjøre det. Python ble grunnlagt i 1989 av Guido Van Rossum, en livslang diktator, og ga programmeringsspråket sitt navn basert på sin kjærlighet til Monty Python Flying Circus.